Гороскоп на тиждень 14-20 жовтня для всіх знаків Зодіаку: до Овнів повернутися колишні, а у Скорпіонів кримінал

Поделиться сюжетом
Гороскоп на тиждень 14-20 жовтня для всіх знаків Зодіаку: до Овнів повернутися колишні, а у Скорпіонів кримінал

Почнеться тиждень із гармонійного тригону Сонця та Юпітера — періоду успіхів та сприятливих можливостей. Можна розпочинати нові проекти, пов'язані з навчанням, публічними виступами, поїздками до інших країн...

Трохи зіпсує картину опозиція Венери та Урану на початку тижня, яка принесе внутрішній занепокоєння, потребу на самоті та хаотичність емоцій. Повний місяць в Овні, який відбудеться 17 жовтня, стане також Супермісяцем - це чудовий період для "перезавантаження".

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Водоліям потрібно зосередитися на тих справах, які пов'язані з далекими відстанями: на закордонній поїздці, спілкуванні в Мережі, на подіях у житті родичів і друзів, що живуть далеко. Якщо з понеділка Водолії активно займатимуться цим, то у п'ятницю чи суботу відновлять старі, але корисні зараз контакти, дізнаються здалеку новини, що стосуються минулого, але актуальні на сьогодні. Ще одна категорія Водоліїв, яким не завадить активність – студенти. Якщо потрібно здати заборгованість – починайте готуватися з понеділка та здавайте її у п'ятницю чи суботу. Блискучий успіх Вам забезпечено.

Козеріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Козерогам потрібно зосередитись на роботі. Для досягнення успіху особливо корисно приховувати активність та діяти непомітно. Не слід брати на себе зайву відповідальність. Куди кориснішою буде скритність, робота на самоті, без сторонніх очей, і навіть формальна передача лідерства комусь іншому. Але поки успіху не досягнуто, не можна забувати і про інші справи. Так, у понеділок непогано подбатиме про здоров'я. Вівторок та середа добре підходять для партнерства, угод та завоювання публіки. У четвер буде тривожний настрій, але довго він не протримається – вже в п'ятницю та суботу Козероги нарешті досягнуть своєї мети в роботі та зможуть порадіти.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Стрільці витрачатимуть багато сил на спілкування з друзями та на допомогу друзям. Вони будуть дуже енергійними та зацікавленими. Деякі активно "вбудовуватимуться" в новий колектив, деякі докладуть усіх сил для того, щоб створити і згуртувати колектив однодумців, хтось віддасть енергію роботі в громадській організації, групі, спільноті. Особливу радість подарують п'ятниця та субота – у ці дні Стрільці зустрінуть давнього друга, якого давно не бачили. У деяких випадках події цих днів будуть пов'язані не з друзями, а про те, що Стрілець згадає якісь свої давні ідеї, для яких йому були потрібні однодумці. Наразі буде шанс реалізувати її.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Скорпіони будуть удачливими у таємних справах. Вони вдало проведуть інтригу або здобудуть перемогу над таємними ворогами. Вдало буде завершено справу, якою вони займаються потай від усіх. Якщо Скорпіон перебуває в ізоляції, то в п'ятницю та суботу з'являться запізнілі повідомлення, інформація щодо минулого, яка полегшить їх долю. Це стосується і тих, хто потрапив у серйозну переробку, наприклад людей, які перебувають під слідством, і тих, чиї проблеми не такі серйозні. Після того, як у п'ятницю та суботу справи підуть на лад, Скорпіони зможуть відпочити. Неділя – це день, присвячений відпочинку з друзями чи появі покровителя, який допоможе остаточно впоратися з труднощами.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Для Терезів цей тиждень – ключовий для самореалізації. Багато людей за цей час розквітнуть, повністю розкриють свій потенціал, знайдуть справу всього свого життя або успішно виявлять себе в яскравій та важливій ситуації. У понеділок Терезів порадують друзі. Крім того, цей день особливо вдалий для краси. Відвідування перукаря та стиліста зробить Терезів чарівними. З вівторка Терези будуть готуватися до якоїсь важливої ​​та приємної зустрічі або багато бігати, метушитися, спілкуватися, домовлятися заради своїх цілей. Результат з'явиться у п'ятницю та суботу. Це найкращі дні для успіху у всіх областях. А в неділю Терези відпочиватимуть (по можливості на самоті) – їм потрібно відновити сили.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Діви працюватимуть не лише на роботі, а й удома. До своїх справ багато хто навіть підключить членів сім'ї. Це буде зроблено заради грошей, які зараз цікавитимуть Дів найбільше. Але будуть інші заняття. У понеділок чекає спілкування з начальством та активна робота. Вівторок та середу Діви подарують друзям. У четвер настрою для спілкування не буде, більшість Дів з радістю відгородяться від усіх удома. У п'ятницю та суботу нарешті прийде довгоочікуваний результат, заради якого Діви багато працювали. А крім матеріальної вигоди, Дівам повернуть борг або вони пригадають вдалу фінансову ідею. Неділя Діви присвятять собі: хобі, догляду за зовнішністю, приємному дозвіллі.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Із самого понеділка Леви багато спілкуватимуться, відпочиватимуть, зустрічатимуться з різними людьми. У понеділок захочеться розділити дозвілля із друзями. У вівторок та середу Леви так підуть у цікаві заняття чи навчання, що їм буде не до оточуючих. У четвер порадує чудовий настрій. Навколишнім може бути складно з Левами через те, що вони думатимуть лише про себе. П'ятниця та субота – найважливіші дні тижня. Вони подарують Левам зустріч із приємною, щиро симпатичною ним людиною, яку Леви дуже давно не бачили. А до деяких щаслива подія надійде у вигляді приємного листа. Неділя буде віддана покупкам та плануванню бюджету.

Рак

Рак, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Раків чекає багато роботи. Це, безсумнівно, піде на користь тій сфері життя, яка зараз для Раків найважливіша – дому та сім'ї. Деякі Раки, нарешті, упорядкують житло, полагодивши те, що давно слід було виправити. Дехто прийматиме приємних гостей, яких не бачили багато років. У понеділок через турботу Ракам буде не до спілкування. Вони відгородяться від усіх. У вівторок і середу вони будуть примхливими і чекають на увагу. Але бонусом піде чудова інтуїція. Четвер буде метушливим – напевно тому, що на п'ятницю та суботу прийде початок ремонту або прийом гостей, і Раки будуть зайняті підготовкою.

Близнюки

Близнята, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Близнюки будуть легковажні та безтурботні. Здебільшого за них діятимуть інші люди, а самі вони зосередяться на тому, щоб побудувати з цими людьми правильні стосунки. Насправді ініціативи інших людей зараз підуть на користь Близнюкам, особливо у п'ятницю та суботу. У ці дні Близнюків осяяє вдала творча ідея, яка допоможе їм закінчити розпочатий колись і відкинутий у бік проект. І першими, хто їх підтримає, будуть ті люди, які до того допомагали активними вчинками. А на когось чекає щасливе відновлення любовного роману, для якого нічого не доведеться робити – тут теж ініціатива належатиме партнерові.

Телець

Телець, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Тельці багато працюватимуть, вкладатимуть сили у спорт чи оздоровлення, деякі вдало пройдуть лікування, багатьом доведеться допомагати колегам або піклуватися про близьких. У понеділок уваги вимагатимуть матеріальні питання – гроші, заробіток, покупки. У вівторок та середу буде більше ніж звичайно метушні та пересування. На нагороду за таку активність у п'ятницю та суботу їм згадається гарний робочий почин, який колись був забутий, а зараз буде корисним. Декого порадує повернення колеги. Для оздоровлення корисно згадати пораду, яку дали Тельцю колись у минулому.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Овни жваво цікавитимуться громадським життям, вестиме жваве листування в Мережі, навчатимуться, організовуватимуть закордонну подорож, і взагалі їхні інтереси стосуватимуться дуже широкої частини життя. Нагороду за це у другій половині тижня їм пощастить у партнерстві. До деяких повернеться колишній діловий партнер чи чоловік (дружина). Деякі знайдуть супутника життя на сайті знайомств, де колись були зареєстровані, але забули про це. Деякі перечитають старі ділові пропозиції та знайдуть завдяки їм чудового ділового партнера чи клієнта. Комусь щось потрібне та цікаве розповість партнер: саме йому згадаються речі, неймовірно корисні на сьогодні.

Раніше ми повідомляли, що їм пощастить у 2025 році: 5 знаків східного гороскопу, які будуть улюбленцями Зеленої Змії.

Источник: znaj.ua
Когда и как обрезать гортензию осенью: растение отблагодарит пышным цветением весной
В Украине определили 4 категории пенсионеров, которые будут получать 8000 грн
Быстрый рецепт жареных голубцов от финалистки "Мастер Шеф": очень просто и вкусно
В Сухопутных войсках отреагировали на инцидент, о котором заявили бойцы подразделения «Асгард»
Освобождение Кинбурнской косы является лишь вопросом времени и возможностей Сил обороны - Братчук
Мужчина с "отсрочкой" развлек ТЦК в Житомире - как отреагировали в сети
Люди впервые в мире установили двустороннюю связь во время осознаного сна: уникальный эксперимент
Кому-то увеличат пенсию, а кому вообще не заплатят: какие изменения приготовили пенсионерам
Во Львове разворовали миллионы на ремонте больниц: суд не смог доказать вину
«Роллс-ройс среди артиллерии»: в ОК «Запад» доложили о 5 уничтоженных целях врага за день
После похолодания в Украину еще вернется тепло: синоптики назвали даты
Энергетики предупредили украинцев касаемо электрообогревателей: могут оставить без света
Корректировали ракетные удары по Украине онлайн: СБУ задержала двух агентов РФ
На витрину с ценниками страшно смотреть: вареная и копченая колбаса теперь деликатес
В Украине популярный овощ достиг максимальной цены за последние семь лет
Гороскоп на неделю с 14 по 20 октября: что ждет каждого знака Зодиака
В Якутии заявили о пожаре на складе стройматериалов - раздавалась вторичная детонация
Екатерина Кузнецова откровенно об отношениях с российскими актерами и войне
Взорвался эвакуационный автомобиль: в Днепре прощались с 21-летним боевым медиком, погибшим на фронте
МИД Украины отреагировало на скандал с Джаредом Лето
Шансы на усиление поддержки: эксперты рассказали, что будет с Украиной в случае победы Трампа
Исторический "прыжок" налогов: кто в Украине заплатит больше, и как это отразиться на ценниках
Военный объяснил, в чем заключается главный вопрос, чтобы закончить войну в Украине
Во временно оккупированной Херсонской области россияне хотят открыть для детей в школах военные классы
Экономическое бронирование отложат: от чего будет зависеть решение
Военный сбежал из части, чтобы сдать в ломбард ворованный телефон: ему избрали наказание
Россияне обстреляли Покровск - повредили газопровод и частные дома
Проверка газовых счетчиков: кого могут оштрафовать минимум на 37 тысяч гривен
Простой рецепт синнабонов от победительницы "Мастер Шеф": с корицей и творожным кремом
Как сохранить зимние яблоки до весны: советы садоводам
Кандидат в канцлеры Германии объяснил, после чего передал бы Украине ракеты Taurus
Никакой "бусификации": кого могут мобилизовать только добровольно
Украинцам выплатят пенсию более 8 тысяч гривен: оформить ее могут четыре категории
Россия нанесла массированный удар по северной части Херсона
4500 грн на каждого члена семьи: как получить новую государственную помощь
Пограничники разоблачили фальшивых супругов из Одесской области: "жена" не знала дату свадьбы
Крах свободной торговли в ЕС: эксперт рассказал, как Европа проиграла Китаю
Оформление субсидии задним числом: в Минсоцполитики предупредили украинцев
Что делать осенью с клубникой, чтобы получить щедрый урожай: методы садоводов
В ГУР доложили об уничтожении в России Ту-134