Смачно та без шкоди для фігури: "Холостячка" Огнєвіч розкрила рецепт свого хачапурі
Цього разу на своїй сторінці в Instagram "Холостячка" Злата Огнєвіч поділилася з українцями рецептом смачнющого хачапурі без шкоди для фігури.
Співачка вирішила приготувати просту та дієтичну версію знаменитої грузинської страви без мороки з дріжджовим тістом.
"Скоріше всі на кухню! Це дуже смачно", – радить Злата Огнєвіч.
Для приготування тіста Злата Огнєвіч бере такі інгредієнти:
- сир кисломолочний
- рисове борошно
- яйце
- сіль
Для начинки хачапурі нам знадобляться:
- сир сулугуні чи звичайний твердий
- яйце
Щоб приготувати тісто для хачапурі Злата Огнєвіч просто змішує пачку кисломолочного сиру з яйцем, 1-2 ложками борошна та сіллю.
На пергаменті співачка руками та за допомогою виделки формує з сирної маси човник із заглибленням посередині. Випікаємо його в розігрітій духовці до готовності.
Потім Злата Огнєвіч дістає основу хачапурі з духовки, викладає в середину тертий сир, а зверху вибиває яйце та знову відправляє в духовку, щоб сир розплавився, а яйце приготувалося.
Раніше Злата Огнєвіч поділилася рецептом свої швидкої, смачної та корисної піци на сніданок. Для її приготування співачка бере 2 яйця, одну тортилью, томатний соус, креветки або курку, оливки, томати, твердий сир, сіль і улюблені спеції.
На приготування такої піци піде лише 15 хвилин. На розігрітій пательні протягом хвилинки під кришкою обсмажуємо розмішані яйця з сіллю та спеціями. Потім зверху викладаємо тортилью, перевертаємо, викладаємо томатний соус і начинку, як на звичайну піцу та готуємо ще 3 хвилини.
Це смак мирного життя - Лілія Ребрик поділилася своїм особливим рецептом.
Марічка Падалко поділилася приголомшливим рецептом.
Катя Осадча показала, як приготувати смачний салат з баклажанів.