Гороскоп на тиждень 21-27 жовтня для всіх знаків Зодіаку: підвищення Козерогів, витрати Дів та приємності Тельців

Поділитися сюжетом
Гороскоп на тиждень 21-27 жовтня для всіх знаків Зодіаку: підвищення Козерогів, витрати Дів та приємності Тельців

З понеділка на багатьох чекає сприятливий тиждень, коли вдало пройдуть переговори, і будуть досить високими шанси дійти порозуміння.

Гармонійний аспект Марса та Урану в середині тижня змушуватиме багатьох шукати нестандартні рішення, виробляти нові підходи та змінювати погляди на поточні справи та події.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Рибам тиждень принесе успіх у питаннях чужих грошей: отримання кредиту, спадщини, знайомство з інвестором, грошова допомога інших людей. Наступна активна сфера життя стосується лікування. Успішно пройде операція або закінчиться період відновлення після неї, і до п'ятниці Риби відчують себе цілком здоровими. Приємна новина для тих, хто останнім часом працював із психологом і намагався розібратися в собі – зараз у Вас з'явиться почуття, що Ви нарешті вийшли з темряви на світ. У п'ятницю та на вихідних особливо активною буде та частина життя, яка пов'язана із закордоном та спілкуванням з іноземцями. До Риб прийде щось хороше. А ще зірки радять почати активно готуватись тим, хто збирається за кордон – поїздка відбудеться протягом місяця, якщо постаратися.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Козорогам зірки радять зосередитись на роботі. Це гарний час для завершення проекту та отримання нагороди, підвищення або іншого заохочення. У кожного Козорога знайдеться якась справа, яку він майже закінчив. Зараз можна зробити останній крок та надати начальству блискучі результати. Понеділок та вівторок – час для реалізації задуманого, а в середу та четвер залишиться лише дивитися, що з цього вийшло, та пожинати плоди. П'ятницю та вихідні варто віддати друзям. Це дні, коли у спілкуванні із друзями чекає щось приємне: свято, гарний відпочинок. Ви можете знайти нових друзів.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest

На початку тижня Скорпіони будуть замкнуті та налаштовані на самотність. У них буде достатньо своїх справ, які потрібно зробити тихо, швидко та непомітно. Понеділок та вівторок чудові для лікування у стаціонарі. Незабаром Скорпіонам знадобиться бути бадьорими, тому заради лікування варто відкласти всі справи. У середу та четвер самотність просто необхідна. У спілкуванні Скорпіони все одно ні з ким не порозуміються. А в тиші та самоті вони зможуть закінчити важливу справу. Вночі з четверга на п'ятницю збільшується ризик потрапити в неприємну історію. П'ятниця та вихідні – ідеальний час для свята, де Скорпіон буде головною персоною, та для відвідування салону краси.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest

У понеділок і вівторок Терезам везтиме у багатьох справах. Це гарний час для того, щоб зайнятися зовнішністю, зробивши (а скоріше, доробивши) те, що давно цього потребувало. Вдалими будуть зустрічі, спілкування, виступи. Якщо є теми, які Терези вже порушували, але вони не зустріли підтримки у слухачів, має сенс повернутися до них зараз. Добре складуться поїздки. У середу та четвер Ваги опиняться у центрі уваги. Вони блищатимуть красою та чарівністю. Увечері четверга Терези будуть нервовими, розгубленими, вони легко йдуть на поводі в настрої. П'ятницю та вихідні корисно присвятити покупкам та рукоділлю. А ось поїздки, прогулянки, зустрічі та виступи у неділю будуть невдалими.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Діви у понеділок та вівторок активно зароблятимуть чи витрачатимуть гроші. Бажання щось придбати буде не менш сильним, аніж бажання заробити. А ще їм не завадить домогтися повернення боргу. У середу та четвер корисно навести лад у речах, перебрати гардероб, розібратися зі своїм майном, викинути старі та непотрібні речі та скласти список того, чого не вистачає і що потрібно придбати. Вечір четверга краще провести вдома, у спокої та відпочинку. П'ятниця та вихідні подарують приємну прогулянку, гарну зустріч чи цікаві новини. Бажано не сидіти під замком у чотирьох стінах, а більше гуляти.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Левам везтиме у спілкуванні, знайомствах, поїздках. У понеділок та вівторок на них чекає кілька вдалих подій такого плану. Це і зустріч із добрими знайомими, і приємна прогулянка, і успіх в оформленні документів та відновленні потрібних паперів. Середа та четвер чудові для прогулянки та поїздки, для спілкування з ріднею та для зустрічі з "шапочними" знайомими – не близькими, але симпатичними. Вечір четверга бажано провести спокійно, інакше можна наробити дурниць. П'ятниця та субота підходять для прикраси будинку, початку косметичного ремонту, зміни інтер'єру на краще, для прийому гостей та домашнього відпочинку. У неділю можна продовжити це. Крім того, неділя добре підходить для відпочинку поза домом.

Рак

Рак, знак Зодіаку, фото з Pinterest

До вихідних Ракам краще більше бути вдома, відпочивати і не витрачати сили. Домашній відпочинок потрібен усім без винятку Ракам. Тим більше, що з понеділка по четвер вдома Раки отримають стільки комфорту, як ніде більше. Це гарний час для того, щоб запросити близьку подругу чи друга та влаштувати домашню міні-вечірку. Тільки не запрошуйте багато гостей – на активне спілкування не вистачить сили. У ніч із четверга на п'ятницю Раки будуть особливо слабкими, а вже вранці п'ятниці вони відчують себе оновленими. У п'ятницю та у вихідні обставини складуться так, що Раки зможуть повеселитися, розважитися, побувати на святі або відвідати якийсь цікавий та веселий захід.

Близнята

Близнята, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Початок тижня порадує Близнят щасливими новинами, вдалою зустріччю чи особливою, важливою та приємною поїздкою. Новини та зустрічі у ці дні можуть бути з наслідками – з'явиться можливість відпочити, повеселитися, потрапити на свято, а то й розпочати любовний роман. Але чи захочуть Близнята скористатися цим, залежить від них. Сам відпочинок випаде, найімовірніше, на середу чи четвер. У п'ятницю та на вихідних корисно займатися оздоровленням та лікуватися. Початий у ці дні курс лікування принесе велику користь, ефект Ви побачите за кілька тижнів. У неділю буде сильно знижено увагу та кмітливість, не плануйте на цей день нічого важливого.

Телець

Телець, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Корисно прикрашати робоче місце, завершувати справи і взагалі робити все, щоб з наступного тижня розпочати нові справи та новий етап у роботі в оновленій, приємній атмосфері. У цей час не завадить зайнятися здоров'ям: підлікуватися, відпочити, пройти якісь приємні оздоровчі процедури. У п'ятницю та на вихідних найбільше запам'ятається поведінка інших людей та подія, пов'язана з іншою людиною. Це може бути щось важливе – наприклад, чудова угода чи весілля, а може бути приємна дрібниця: легке та цікаве спілкування, комплімент, новини про успіхи когось із знайомих.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Овнам у першій половині тижня зірки віщують успіх у судових справах, публічну популярність, успіх у політичній чи громадській діяльності. В особистому житті ці дні підходять для вінчання, а також для пошуку своєї "половинки". Тим, кого перелічене не цікавить, до полудня вівторка можна зайнятися наведенням порядку на робочому місці. Потім до п'ятниці велику роль відіграватимуть інші люди. Овнов потягне до спілкування. З п'ятниці починається час інтенсивного інтимного життя. У Овнів посилиться пристрасність. Любовні стосунки зрушаться у бік бурхливого сексу, духовність займатиме у них менше місця. У багатьох буде пристрасне інтимне побачення, не обов'язково із постійним партнером.

Раніше ми повідомляли, що їм пощастить у 2025 році: 5 знаків східного гороскопу, які будуть улюбленцями Зеленої Змії.

Джерело: znaj.ua
Поряд із Зімбабве: Україна опинилася внизу рейтингу економічної свободи у світі
Бригада ДШВ "мінуснула" росіянам кілька танків та БМП на Курахівському напрямку
Пенсії українців почнуть "згорати" з 2025 року: експерт пояснив, як це зупинити
Повітряні сили ЗСУ розкрили подробиці нічної повітряної атаки
Працюють на межі можливостей: БФ «Надія» із гуманітарною місією в медзакладах Херсону та Миколаєва
Українцям пообіцяли ще один перерахунок пенсій: у Мінсоці розкрили деталі масштабної реформи
Вдова Навального заявила про плани балотуватися в президенти РФ
У ПФУ вирішили скоротити пенсії деяким українцям: кого і за які "гріхи" покарають
В Укроборонпромі призначили нового гендиректора
Як приготувати рамен: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав простий і бюджетний рецепт
У Туреччині знайшли 2000-річний напис на честь чемпіона з боротьби
На Київщині поліція фіксує наслідки російської атаки БпЛА
"Я тебе кохаю" від них ви чекатимете довго: 3 знаки Зодіаку, які не поспішають говорити про почуття
ТЦК оголосило у розшук: що робити у першу чергу
Залужний написав книгу
Гроші можна отримати найближчими днями: виплати по "Національному кешбеку" прийдуть українцям
У ЗСУ збільшують термін військової підготовки — гучна заява Сирського
Допомога на зиму: ООН дасть українцям більше грошей на опалення
До Києва прибув глава Пентагону Ллойд Остін
Наймолодшого директора школи в Україні ТЦК оголосив у розшук: "Це буде раз у раз"
Як захистити цибулини квітів взимку: садівники поділились найкращими методами
В ГУР розповіли, як "молоток справедливості" ліквідував російського воєнного злочинця Голєнкова
"Ти шо, на гучному?": чому українці чують свій голос під час розмови телефоном
Внаслідок російського ракетного удару по Кривому Рогу постраждало четверо людей
Рятувальники розповіли про наслідки російського авіаудару по Харкову
Швидкий гарбузовий рулет: ніжні ласощі для осінніх вечорів
Внаслідок російської нічної атаки на Київ є пошкодження в кількох районах
На президентських виборах у Молдові порахували майже всі голоси
Мільйони доларів ще й літак: керівник БЕБ на Полтавщині Олег Пахніц зумів вразити декларацією
Ціни на курячі яйця зростають: чи може знову бути 70 гривень за десяток
Клієнт ПриватБанку хотів зняти з картки долари, але одержав не всі гроші: "Видали 75% суми"
Батькам пояснили, як збільшується шанс народити дівчинку
Підписників чатів про повістки почнуть карати: не знайдуть власників, сядуть читачі
Як позбутися неприємного запаху в пральній машині: кращі поради фахівців
У середньому на 54% дорожче: яблука, виноград та банани сильно вдарять по гаманцю
Без тепла та води: борги українців поставили під загрозу опалювальний сезон
Секрет ідеального гарбузового крем-супу від переможця "Мастер Шеф": простий рецепт
Дюна 3 вийде раніше очікуваного: фанатів порадували звісткою
Українцям можуть зменшити податки: це стосується кількох категорій